Ik, Didier, wil jou helpen jouw oorspronkelijke codering te achterhalen, met als doel, dat jij je bewust wordt van wie je werkelijk bent. Met als doel, dat je beseft, dat jouw uniekheid mag bestaan. Ik doe dat op basis van mijn eigen ervaringen met het deconditioneren van onze gehomogeniseerde code.  

Ik kan je oorspronkelijke code achterhalen, met behulp van je volledige naam en geboortedatum en (liefst ook) je geboortetijd. 

Tijdens een beursconsult laat ik, de Codeman, op basis van je geboortedatum je blauwdruk volgens de Tzolkin en Human Design zien.

Een uitgebreide uitleg over je blauwdruk tijdens een persoonlijk consult in Helvoirt* gaat dieper in op je oorspronkelijke code. 

 

* Lahun-de codeman geeft de voorkeur aan een persoonlijk consult (in Helvoirt of op andere overeengekomen locatie (consultprijs + reiskosten) maar bij onmogelijkheid kan dit ook via Skype 

 

 

Wie is Lahun? 

Lahun is Didier d'Haens, (28-3-1973). Geboren Zeeuws-Vlaming, die inmiddels bijna 13 jaar in Brabant woont. Ik ben getrouwd en houdt me bezig met codes. Codes gebaseerd op de geboortedatum en geboortetijd. Deze codes zijn Tzolkin en Human Design. Daar waar het van pas komt in het consult, kan ik ook terugvallen op andere codes.   

 

Mijn oorspronkelijke code vertelt dat ik graag benoem om te kunnen ergens op focussen. Het vertelt ook dat ik bewust bezig ben met bewust zijn, aanwezig zijn. Mijn code zegt ook dat mijn instinct, intuïtie belangrijk is voor mij. Ik mag mij er meer verlaten, want het wijst mij de weg. Ik ben een voeler, die wijd openstaat voor indrukken van buitenaf en daardoor goed anderen kan aanvoelen. Communicatie is belangrijk: door te communiceren kan ik mijn plaats aannemen in de wereld. Mijn code vertelt mij ook dat ik goed overweg kan met mensen uit alle lagen van bevolking, dat ik het talent in mensen zie, dat ik goed uit de verf zou komen als coach. 

Dit weet ik pas, sinds ik mijn eigen codes ben gaan bestuderen. Ik wist van mezelf niet beter dan dat ik een bang aangelegd, verlegen, stil mannetje was, dat liever zichzelf verstopte dan dat hij praatte. Ik wist niet wat instinct was, behalve dan, dat ik er ver vandaan moest blijven. Mijn intellect, mijn geheugen, mijn denken mijn mind was allesoverheersend. Het was het belangrijkste wat ik had. Gevoel, voelen? Wat is dat? Kortom het beeld wat ik van mezelf had, kwam op heel veel punten niet overeen, met wie ik eigenlijk ben. In het begin kon ik het niet geloven, was ik niet overtuigd, dat het klopte wat er in mijn code stond. Maar ik begon bewuster naar mezelf te kijken, bewuster te leven. Op een gegeven moment begon ik een en ander te doorzien. Ik wist aangeleerde gedragspatronen te transformeren, en werk steeds verder toe naar de manifestatie van de Didier die zich bevindt onder de onvermijdelijke conditionering. 

Met de kennis die ik gaandeweg mijn proces heb opgedaan en nog steeds opdoe, wil ik heel graag anderen helpen, begeleiden, coachen, opdat zij zich ook kunnen ontdoen van de codering die hun oorspronkelijke code aan het zicht onttrekt.